Ovidiu Sabău, săgeți la adresa lui Ianis Stoica: „N-aș vrea să creadă cineva că noi suntem vinovați. A fost plătit mai mult decât era plătit la FCSB”


Ianis Stoica (21 de ani), împrumutat în ultimul an de FCSB la ”U” Cluj, a revenit la gruparea bucureșteană zilele trecute, însă doar pentru a-și rezilia contractul. Atacantul n-a mai vrut să continue la Cluj, unde mai avea contract până în vară, pentru că era atras de o ofertă de la Hapoel Beer Sheva, și a forțat plecarea prin neprezentare la antrenamente. A reușit să se despartă de ”U”, însă nu va ajunge în Israel, ci la Hermannstadt. 

Ioan Ovidiu Sabău a precizat că Universitatea Cluj i-a oferit atacantului toate condițiile și nu poartă nicio răspundere pentru acțiunile sale. 

„Se pun niște clauze, te pui de acord, semnezi niște înțelegeri și trebuie să le respecți. Ce s-a întâmplat cu Ianis nu mi se pare normal. Eu aveam un under titular și a trebuit să găsesc o variantă cu o săptămână înainte. Acest club i-a dat tot ce avea nevoie. L-am pregătit, el a crescut foarte mult, a devenit un jucător important.

Să nu uităm evoluțiile lui foarte modeste, faptul că a fost contestat. După ce am preluat eu, acest jucător a crescut foarte mult, nu datorită mie, datorită grupului. I-am dat încredere, am vorbit mult cu el, l-am ajutat să-și revină din punct de vedere mental. Clubul l-a respectat, a investit foarte mult, a avut un salariu mai mare decât la FCSB.

Nu aș vrea să creadă cineva că noi suntem vinovați. El a fost plătit mai mult decât era plătit la FCSB. Noi l-am respectat și el a crescut foarte mult. În condițiile în care de multe ori nu trebuia să joace. Am stat tot timpul lângă el să-l ajutăm. Facem asta cu toți jucătorii tineri care pot fi ajutați", a explicat antrenorul.

Comentarii Facebook