Outdoor Magazine este din nou pe standuri. Revista predispune la aventuri și oferă sfaturi și ponturi de la specialiști


Înca 80 de pagini pline de adrenalină și aventură. A apărut pe piață cel de-al doilea număr al Outdoor Magazine, revista dedicată iubitorilor de activități outdoor sau celor care vor să iasă din case și să încerce un sport nou, practicat în natură.  

Noua ediție Outdoor Magazine (septembrie-octombrie 2019) invită, de la bun început, la o ascensiune pe Vinicunca sau Muntele celor șapte culori din Peru. Însoțit de poze care își taie răsuflarea, articolul se constituie într-un jurnal de călătorie pe unul dintre cei mai spectaculoși munți ai lumii. Și coverstory-ul prezintă locuri desprinse parcă din altă lume, în Islanda. Interviul ediției îl are ca protagonist pe Horia Colibășanu, singurul român care care a ajuns pe vârful K2.

Un alt alpinist de top al României, Vasile Cipcigan continuă  seria de sfaturi adresate celor care merg pe munte, prezentând, în acest număr ce trebuie să conțină trusa medicală. Tot el scrie și  despre cele mai frumoase zone de escaladă din România.

Revista se găsește la punctele de difuzare a presei și în magazinele specializate din toată țara. Ea poate fi cumpărată sau descărcată și online, de pe site-ul www.ski-outdoor.ro. Outdoor Magazine apare o dată la două luni (mai-iunie, iulie-august, septembrie-octombrie), iar pe timp de iarnă este înlocuită de Ski Magazine (noiembrie-decembrie, ianuarie-februarie, martie-aprilie).

Outdoor Magazine a apărut după ce prima și singura revistă de schi și snowboarding din România, SkiPass Magazine, s-a dezvoltat într-un proiect editorial mai amplu, Ski&Outdoor Magazine, cu conținut atât iarna cât și vara în trei formule diferite: print, digital și online. Ele vin însoțite de un  nou site care conține și el două secțiuni principale complementare, în funcție de sezon: Ski Magazine si Outdoor Magazine. Acesta are un conținut diferit de cel al revistelor, pe care, practic, le completează. 

Comentarii Facebook