”Oracolul” spune că Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj la final de sezon


Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, supranumit și ”Oracolul din Bălceşti”, anunță că Dan Petrescu va pleca de la echipă la finalul acestui sezon.

CFR Cluj a pierdut meciul cu Lazio, din play-off-ul Conference League pentru calificarea în optimi, cu scorul de 1-0. Returul din 23 februarie se anunță de foc.

Dumitru Dragomir s-a grăbit și a și anunțat că Dan Petrescu va pleca din Gruia.

Ia campionatul și se închide ciclul. Și pleacă pe bani mulți în altă parte. Este cel mai bun antrenor din țară. Are sânge-n instalație, nu-l întoarce nimeni. Așa trebuie să fie antrenorul”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Acesta nu crede că Petrescu ar putea ajunge la FCSB. ”Gigi n-ar putea să stea o oră cu Dan Petrescu antrenor. El poate să fie secundul lui Gigi? Nu stau o oră”, a mai spus Dumitru Dragomir.

După meciul cu Lazio, Dan Petrescu a spus că s-a văzut diferența de lot. ”Se vede diferența de valoare între noi și Lazio. Savic 100 de milioane, Immobile 100 de milioane de euro. Nu am ce să le reproșez, dar să nu uităm că am jucat cu Lazio. Știu că așteptați goluri, și eu voiam, dar trebuie să fim realiști.

Ei sunt favoriți, dar fotbalul e fotbal. S-a întâmplat să câștigăm și noi cu Lazio în România. Noi o să încercăm să câștigăm. Problema este că peste două zile noi jucăm un meci important… Eu aveam curaj dacă eram pe teren, dar nu am jucat eu.

A fost un arbitru englez. Dacă el a decis că e roșu ( n.red. la Patric), atunci e clar că e roșu. Nu avem ce să comentăm în acest sens.

Am pierdut trei meciuri împotriva a trei echipe foarte bune. Ne-a lipsit norocul. Nu am cum să mai schimb jucătorii, atitudinea lor a fost bună, dar diferența de valoare s-a văzut din avion. Asta e părerea mea”, a spus Dan Petrescu, după meci.

Comentarii Facebook