Cristescu, Tenter si Silvasan - in aceasta seara la "Ora de Sport"

Astă seară începând cu ora 21.00 la TVR Cluj, Dan Olteanu îi va avea invitati pe Mircea Cristescu – presedinte executiv, Marcel Tenter – antrenorul principal si Mihai Silvăsan, unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai vicecampioanei României la baschet.

 

În platoul “Orei de Sport” va mai lua loc si jurnalistul TVR, Ionel Banu, un foarte bun cunoscător al fenomenului baschetbalistic si un apreciat comentator sportiv

 

Pe parcursul show-ului realizatorii vor aborda problemele echipei de baschet fanion a Clujului, startul returului acestei editii foarte strânse, cu patru echipe ardelene angrenate in lupta pentru suprematia în Divizia A la masculin: Gaz Metan Medias, “U” Mobitelco Cluj, BC Mures si CSM Oradea. Invitati telefonic în direct vor fi Cristian Achim – antrenorul CSM Oradea si distinsul Prof. Serban de la Medias.

 

Un subiect special în cadrul “Orei de Sport” va fi cel legat de activitătile de copii si juniori ce fac din Cluj un centru de excelentă în domeniu.

 

Show-ul este realizat în coproductie de Respect Media si TVR Cluj, realizator Dan Olteanu si va fi transmis simultan si în reteaua NCN în judetul Cluj si Somes TV în judetele Bistrita Năsăud, Sălaj, Maramures, Cluj si partial Satu-Mare si Mures.

Comentarii Facebook