Omul lui Becali, Mihai Stoica, a explicat de ce Dan Petrescu și-a criticat dur jucătorii. Care este strategia


Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, spune că modul în care Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, și-a criticat jucătorii după victoria cu Rapid face parte dintr-o strategie. 

Mihai Stoica spune că Dan Petrescu este talentat 

Acesta crede că Dan Petrescu a vrut de fapt să își motiveze jucătorii.

A ieșit perfect pentru el. Exagerează ca de obicei, pentru că are 2 meciuri grele de pregătit. Mai grele decât cele de la Mediaș și acasă cu Rapid. Cu talentul lui, o să le câștige. E bun antrenor și o să rezolve cazurile fără probleme. Își amenință jucătorii, ei își vor da viața și vor câștiga.

Nu o să schimbe 5 jucători, nu cred. Să vedem, dar na… Semnalul e clar pentru jucătorii pe care îi are, să dea tot. Are dreptate, au probleme mari în partea a doua a meciului”, a declarat Mihai Stoica, oficialul lui FCSB, conform Telekom Sport.

Zotta spune că Petrescu atacă și conducerea CFR Cluj

Fostul arbitru și conducător al Rapidului, Constantin Zotta, l-a criticat și el pe ”Bursuc”.

Atacul se duce către conducere, dar i-a făcut toate poftele. Are 38 de jucători, cred, și tot transferă. Azi a debutat Roger, iar banca CFR-ului, tot lotul dau greutate în luptă cu orice echipă. Azi banca a câștigat. Rapid are o bancă scurtă și vai de ea”, a spus fostul arbitru și ex-conducător al Rapidului, Constantin Zotta.

Dan Petrescu și-a jignit GRAV jucătorii, chiar dacă au câștigat cu Rapid

Foto: DigiSport

Comentarii Facebook