Dan Petrescu și-a jignit GRAV jucătorii, chiar dacă au câștigat cu Rapid


CFR Cluj a câștigat cu 2 la 1 meciul cu Rapid CFR, iar Dan Petrescu și-a jignit jucătorii.

Petrescu: Jucătorii sunt penibili

Eu sunt de vină, că sunt antrenor. N-am știut ce să fac la pauză și s-a văzut. Rămâne doar rezultatul și prima repriză, restul au fost dezastru, toți. Inclusiv eu. Dacă după meciurile cu UTA și Botoșani n-am avut ce să le reproșez, pot să spun că am fost penibili în repriza a doua. Pe-ni-bili! Dacă ei cred că joacă așa și mai câștigă vreun meci, se înșală toți! Dar de aia sunt antrenor, trebuie să găsesc soluții, să mai fac vreo cinci schimbări.

Nu mi-a plăcut deloc repriza a doua, n-am înțeles nimic, sincer. Sunt șocat, e cea mai slabă repriză pe care am făcut-o acasă de când sunt la CFR. Am zis să nu ne retragem, ne-am retras. Toată echipa a fost praf! Jucând așa, n-avem nicio șansă! Ce Europa, ce campionat? Ne amăgim aiurea, dacă jucăm așa.

Măcar, dacă n-aveau nicio ocazie, spuneam că ne-am apărat bine. Dar e a cincea oară când suntem egalați, nu mai e întâmplare. Ăștia sunt jucătorii, să-și facă autocritica, eu o fac mereu. Nu le-am transmis nimic jucătorilor, după meci nu vorbesc niciodată. Trebuie să mă calmez, pentru că nu sunt bine acum.

Înaintea, axul central era compus din Arlauskis, Boli, Vinicius, Djokovic, Culio, Țucudean... nu mai sunt. E altă echipă, nu mai putem juca așa. Sincer, a fost o zi proastă din partea tuturor, mai ales în repriza a doua. Sunt foarte supărat și îngândurat după acest meci", a spus Dan Petrescu.

Prin victorie, CFR Cluj s-a dus la 8 puncte față de FCSB, care a remizat. Dan Petrescu susține că este nemulțumit, chiar dacă gruparea feroviară a câștigat. 

Comentarii Facebook