Duminica 28 Aprilie

Oltenii s-au distrat la Mediaș, 3 goluri în prima repriză! U Craiova 1948 a învins-o fără drept de apel pe „U” Cluj


FCU Craiova s-a impus, în deplasare, contra Universității Cluj, scor 3-1, într-o partidă din runda a treia din play-out-ul Superligii.

U Craiova 1948 a învins-o fără drept de apel pe U Cluj, scor 3-1, în etapa a treia din play-out-ul SuperLigii României. În urma acestui rezultat, oltenii trec pe primul loc în play-out, cu 26 de puncte, la două lungimi în fața celor de la Petrolul, în timp ce „U” Cluj ocupă a cincea poziție, cu 20 de puncte.

Oltenii au tranșat victoria încă din prima repriză a partidei, când Aurelian Chițu a reușit tripla. Formația pregătită de Nicolo Napoli a deschis scorul încă din al cincilea minut al partidei, când Asamoah l-a găsit foarte bine pe Chițu, care a înscris din interiorul careului, cu un șut superb.

Doar două minute mai târziu, Chițu l-a învins din nou pe Gorcea, după ce Miron a pierdut balonul aproape de jumătatea terenului, iar Bahassa a pasat în fața porții.

Replica Șepcilor Roșii a venit abia în minutul 12, când Nistor a șutat în forță de la distanță, totuși, Chițu a dat lovitura și în minutul 27, după o acțiune fulminantă a formației din Bănie.

Oltenii au mai irosit câteva șanse importante de gol, iar, pe final, diferența s-a redus după un autogol de Duarte, care a avut o deviere greșită la șutul lui Chipciu.

Comentarii Facebook