Ofertă pentru a cumpăra Rapid-ul de la Jilava. Vezi cine vrea să cumpere echipa


Acționarii FC Rapid, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, caută parteneri pentru a investi în echipă și deja au primit o ofertă de la un personaj controversat, care este închis la Jilava.

Clubul Rapid a primit, prin poștă, o scrisoare în care omul de afaceri Nati Meir se arata interesat sa devina actionar la Rapid si ii asteapta pe Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir la negocieri in puscarie, scrie Cancan.

Meir executa la Jilava o condamnare de șapte ani și jumatate pentru trafic de influență trafic de influență.

"Vreau sa cumpar Rapidul si sa ajut echipa sa promoveze. M-as baza pe fostele legende pentru a duce traditia mai departe. Eu iubesc aceasta echipa si vreau sa o salvez! Astept un raspuns din partea domnilor Cristescu si Zamfir, pe care ii invit la penitenciar ca sa purtam aici negocierile! Eu le-am trimis o scrisoare acum cateva zile si am inteles ca oferta mea a ajuns la club si ca se afla la team-managerul echipei, Danut Perja", a declarat Meir.

Acesta a sustinut reporterilor Cancan, daca va bate palma cu tandemul Zamfir-Cristescu, va atrage si alti parteneri israelieni care sa vina cu bani si jucatori in Giulesti: "Am contacte in Israel cu mai multi milionari care detin acolo echipe in prima liga. As putea sa transfer la Rapid mai multi jucatori de nationala, iar in primul an dupa promovarea in Liga I sa ne batem pentru un loc de cupe europene, chiar de Liga Campionilor!".

Comentarii Facebook