Oare nu le e rușine deloc? Italienii nu au putut face duș pe Cluj Arena. Nu mergea apa caldă


După scena de nepermis cu furtul ghetelor din vestiarul Italiei, acum Squadra Azzurra a avut alte probleme, de nepermis, nu mergea apa caldă pe Cluj Arena. Nimeni de la Cluj Arena nu a explicat cum este posibil asa ceva la un Campionat European.

Italia a jucat cu Norvegia, miercuri seara, pe Cluj Arena, în grupa D a Campionatului European U21, fiind învinsă cu 1-0. 

La vestiar a urmat o altă supărare, iar fotbaliștii au vociferat: nu mergea apa caldă la dușuri. Echipa s-a urcat în autocar si a plecat direct spre hotel, unde fotbalistii au putut să se spele.

Echipa Italiei a mai trecut printr-o situație jenantă si zilele trecute, tot pe Cluj Arena, când cineva le-a furat ghetele de fotbal direct din vestiar.

Miercuri seara, fotbaliștii au spus despre incident că “sunt doar niște ghete, nu sunt importante”, si că merg să faca duș la hotel pentru că în vestiare nu e apa caldă.

Italienii nici nu au depus plângere, dar si prinderea hoților va fi foarte dificilă. IPJ sustine că e greu să găsească autorii. Cluj Arena are camere doar în exterior și in seara respectivă au trecut 40 000 oameni pe acolo.

Foto: Federația italiana de fotbal

Comentarii Facebook