Oamenii legii au intrat pe fir după bătaia dintre fanii CFR și cei ai Universității Cluj. Cristi Balaj: „Un grup de huligani a intrat pe stadion”


CFR Cluj U16 a pierdut meciul cu ”U” Cluj U16 cu scorul de 2-0 în cadrul Ligii Elitelor. Dacă pe teren totul a fost în regulă, în tribune atmosfera meciului organizat de CFR a fost una tensionată. Cristi Balaj a comentat pe seama celor întâmplate, iar președintele de la CFR Cluj a dezvăluit că nu a fost vorba despre o bătaie între părinți, așa cum se auzise inițial.

Amintim că, în timpul partidei, un grup de suporteri ai celor de la ”U” Cluj s-au dus la tribuna în care se aflau susținătorii celor de la CFR Cluj și au început să îi lovească cu pumnii pe rivali. În replică, suporterii CFR-ului au dat cu spray lacrimogen în direcția celor de la ”U” Cluj.

„Nu a fost o bătaie între părinți. Un grup de huligani a intrat pe stadion, nu știu cum, am avut oameni de ordine. S-au luat la bătaie cu cei care erau acolo. Au lovit și au fugit.

Nu știu cum au intrat, au stat ascunși, s-au strecurat. Erau de la U Cluj, dar părinții jucătorilor de la ambele echipe s-au comportat foarte bine. Nu e vina niciunui club pentru incident, poliția își va face treaba”, a spus Cristi Balaj, potrivit Iamsport.

Comentarii Facebook