Vineri 1 Iulie

O nouă victorie pentru U-BT Cluj în Liga Națională de baschet masculin: Nu ne-a fost ușor


U-BT Cluj-Napoca a obținut o nouă victorie, vineri, 22 aprilie, în Liga Națională de bashet masculin, contra SCM Timișoara. Tabela a arătat un scor final de 90-70.

U-BT Cluj și-a revenit după eșecul suferit marți, 19 aprilie, în sferturile de finală ale Basketball Champions League, după ce a fost eliminată de Ludwigsburg cu scorul 79-73. „Studenții” s-au impus cu 90-70 pe terenul celor de la SCM Timișoara, într-un meci restant, contând pentru etapa a 22-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

La finalul partidei, Mihai Silvășan s-a declarat încântat de atitudinea elevilor săi. „Cel mai important lucru pe care îl voiam de la acest meci a fost să avem atitudinea corectă. Nu ne-a fost ușor, luând în calcul faptul că veneam după înfrângerea cu Ludwigsburg. Trebuie să înțelegem că s-a încheiat parcursul european și ne axăm acum pe campionat”, a declarat Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania. 

Obiectivul nostru principal este să câștigăm campionatul. Băieții au răspuns extraordinar de bine, au arătat atitudinea de care aveam nevoie. Vom încheia pe primul loc sezonul regulat, însă contează să evoluăm bine și să fim 100% concentrați pentru Play-Off”, a mai spus acesta. 

„Studenții” mai au de disputat o restanță cu SCM U Craiova programată pe 26 aprilie, respectiv meciul din ultima etapă cu Athletic Neptun Constanța programat pentru 29 aprilie. Cele două meciuri vor fi jucate pe terenul celor de la U-BT Cluj.


Comentarii Facebook