Nuno Claro judecat pentru ca i-a spus lui Mircea Sandu ca "este un om fara caracter"

Portarul de la CFR Cluj va fi judecat maine de Comisia de Disciplina a FRF pentru ca, la finalul partidei cu FC Copenhaga din Europa League, a declarat ca "Mircea Sandu este un om fara caracter".

Seful FRF a declarat la finalul acelei partide, cand CFR Cluj a ratat calificarea mai departe in Europa League, ca "s-au terminat portarii romani si aducem d-astia, de trece mingea pe sub ei. Am adus multi portughezi si argentinieni, care la momentul adevarului nu par a fi de valoare".

Nuno Claro nu a suportat jignirile si a ripostat dur, fapt ce i-a adus aceasta "convocare" in fata Comisiei de Disciplina. "Nu este normal ca presedintele FRF sa faca asemenea declaratii, in nicio tara civilizata nu se intampla asa ceva, indiferent de cum joaca fotbalistii. E o chestie de mentalitate, numai in Romania pot exista asemenea jigniri. Mircea Sandu este un om fara caracter", de clara portughezul la finalul partidei din 18 decembrie 2009.

 
Pentru aceste vorbe portarul de la CFR Cluj risca 6 saptamani de suspendare. El are si alte necazuri, patronul Paszkany tocmai l-a anuntat ca a fost pus pe lista de transferuri.

Nuno Claro a declarat acum ca nu stia ce inseamna fara caracter si vrea sa fie iertat. "Sper sa fiu iertat pentru ca am gresit. Nu am vrut sa il jignesc niciodata pe Mircea Sandu, pentru ca nu mi-as permite. Nu sunt vorbitor nativ de limba romana, nu reusesc sa inteleg sensul tuturor cuvintelor. In consecinta nu am stiut exact ce inseamna <>", spune acum Nuno Claro.

Comentarii Facebook