Dica este pregatit sa bata Steaua, pentru a lua titlul cu CFR Cluj

Dica a ajuns astazi oficial la Cluj si a primit tricoul cu numarul 10, purtat de Eugen Trica si ramas liber dupa transferul acestuia.

"Sunt pregatit sa imbrac acest tricou pentru ca sunt invatat cu numarul 10. Nu am venit la Cluj doar pentru 6 luni si stiu ca cei de aici ma doresc de multa vreme. Si eu imi doream asta, dar nu s-a putut atunci", a declarat Nicolae Dica, dupa prezentarea oficiala.

El a adaugat ca vrea sa castige titlul din Liga 1 cu CFR Cluj, lucru nereusit cu Steaua sau FC Arges, echipele la care a mai jucat.

"Perioada de la Catania a fost grea pentru mine, dar vreau sa renasc la CFR, asa cum se asteapta toata lumea de la mine. Vreau sa castig titlul, chiar daca va trebui sa o bat pe Steaua pentru asta. Am petrecut patru ani frumosi acolo, am facut performanta, dar asta a trecut. Acum sunt la CFR si vreau sa fiu campion", a mai spus Dica.

Fostul Stelist a adaugat ca ar vrea sa fie luat in "vizor" si de selectionerul Razvan Lucescu. "Vreau sa intru in vizorul selectionerului Lucescu, dar nu asta e prioritar in momentul de fata, vreau sa revin la forma din trecut", a incheiat Dica.

Comentarii Facebook