Nocturna si instalatia de sonorizare de pe Cluj Arena, testate miercuri seara VIDEO

 

Inginerii firmelor care au montat nocturna si instalatia de sonorizare de pe stadionul Cluj Arena au fost primele probe, miercuri seara. Camera amplasata de Consiliul Judetean in apropierea arenei a surprins imagini spectaculoase.

 

Nocturna a fost aprinsa de la lasarea serii si a probele au durat pana dupa miezul noptii. In instalatia de sonorizare a stadionului a rasunat imnul U Cluj, "Slava tie studentie", si hit-urile trupei Iron Maiden, asa ca foarte multi dintre cei care stau in zona s-au simtit ca si la un concert.

 

Testele vor continua pentru ca toate instalatiile sa fie corect calibrate. In paralel, continua montarea scaunelor, amenajarea pistei de atletism si a lojelor VIP. De asemenea, trebuie au inceput lucrarile in exteriorul stadionului care trebuie terminate pana in luna octombrie, cand Cluj Arena ar usma sa fie inaugurat.

 

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a declarat pentru Stiri de Cluj ca aceste teste se fac de cateva zile ar ar putea dura si o luna de zile pentru ca totul sa functioneze la parametrii normali.

"Facem teste la fiecare difuzor si fiecare bec pentru a fi sigur ca totul va fi in parametrii normali. Se verifica intensitatea luminii la fiecare colt al stadionului si fiecare boxa pana cand se va ajunge la inaugurarea finala. Trebuie testate aceste componente. Nocturna a fost montata acum 30 de zile, dar nu era curentul tras", a spus Alin Tise.

Presedintele CJ Cluj a precizat ca becurile de la nocturna trebuie sa functioneze la o intensitate care variaza intre 1.600 la 2.000 de lucsi. "Trebuie sa fie intensitatea optima pe teren si sa avem peste tot aceeasi lumina. Fotbalistii nu trebuie sa fie deranjati si nu trebuie sa avemumbre peste tot", a mai spus Tise.

 

Vezi si...

Cluj Arena va avea 20 de loje VIP, care vor avea intre 9 si 20 de locuri VEZI cum vor arata

Stadionul Cluj Arena va fi terminat pana in 3 august! Crezi ca este posibil? VEZI FOTO

Comentarii Facebook