Miercuri 24 Aprilie

Niculescu, "mort" de suparare dupa ce "U" Cluj a fost infranta de Pandurii: "Este doar vina mea" VIDEO

 

Dupa meciul dintre "U" Cluj si Pandurii Targu Jiu, care s-a terminat cu un scor nefavorabil pentru Universitatea, antrenorul U Cluj, Claudiu  Niculescu, a spus ca "din pacate a venit si prima infrangere".

"Din pacate a venit si prima infrangere si a venit cand nu trebuia, la un meci disputat pe terenul nostru. Era inevitabil sa se intample acest lucru. Important este cum vom reusi sa gestionam acest moment de acum incolo. Sunt suparat, sunt dezamagit de rezultat, poate si de joc, dar astea sunt lucruri pe care le voi analiza eu impreuna cu baietii zilele viitoare", a declarat Niculescu.

Tehnicianul a mai spus ca sanse de gol au fost "am avut si prima repriza si repriza a doua. Daca noi reuseam sa marcam primii, cred ca am fi castigat cu siguranta acest joc. Din pacate nu a fost asa cum am reusit sa marcam in meciurile trecute. Imi asum intreaga responsabilitate pentru acest esec, este doar vina mea. Baietii au facut tot posibilul sa castige acest meci. Din pacate nu au resuit. Pe de alta parte e bine ca a venit acest dus rece in acest moment, pentru ca ne asteapta o perioada de foc cu meciuri din trei in trei zile care vor fi foarte epuizante din punct de vedere fizic si psihic si repet, trebuie sa stim sa gestionam acest moment", a mai adaugat antrenorul Universitatii Cluj.

 

Scorul final al meciului disputat pe Cluj Arena, dintre "U" Cluj si Pandurii Targu Jiu a fost de 0-1.

Comentarii Facebook