Niculescu, dupa victoria cu Gaz Matan Medias: "A fost ciudat sa jucam a doua zi de Pasti" VIDEO


Antrenorul U Cluj, Claudiu Niculescu, a spus ca victoria cu Gaz Metan Medias ii da sperante ca obiectivul va putea fi indeplinit si echipa va juca in cupele europene.

"N-am obtinut victorii in fiecare meci pe care l-am disputat pana acum. Nu ma intereseaza aceasta statistica. Pe mine ma intereseaza ca pana la finalul sezonului sa ajungem acolo unde ne-am propus, daca se va putea acest lucru.

Pana in acest moment nu am reusit sa legam doua victorii consecutive. Sper sa o facem de aceasta data si lunea viitoare sa ne intoarcem de la Brasov cu 3 puncte.

A fost ciudat sa jucam in a doua zi de Pasti. Asta ne este neserie si, din pacate, nu hotaram noi cand sa jucam si la ce ore sa jucam. Pana la urma bine ca a iesit asa si am reusit sa castigam meciul din seara asta", a declarat Claudiu Niculescu.

Tehnicianul a spus ca returul de campionat este unul nebun si orice echipa are sanse sa isi indeplineasca obiectivul. "La ce nebunie este in acest retur de campionat nu au fost de ajuns 8-9 puncte cate avea Dinamo pentru a ramane in frunte. De ce sa nu speram si noi. Vom lupta pana la capat si vom vedea dupa aceea unde ne vom afla", a mai spus tehnicianul.

 

U Cluj a castigat cu 3-0 meciul jucat luni seara, pe Cluj Arena, contra echipe Gaz Metan Medias. Vezi AICI rezumatul video.

Comentarii Facebook