Niculescu a plans la finalul meciului cu Dinamo: "Astazi un ochi rade si altul plange" - VEZI prima reusita a lui "Clau-gol"


Claudiu Niculescu a fost cel mai bun jucator din partida Dinamo - U Cluj. "Clau-gol" a inscris de doua ori, dar a spus la final ca este un jucator profesionist si si-a facut numai treaba, chiar daca a invins echipa lui de suflet.

"Un rezultat surprinzator, avand in vedere ca U Cluj este o echipa nou-promovata si ca aici sunt mai multi jucatori care au evoluat si la Dinamo.

Această echipa imi va ramane in suflet, mi-e greu, sunt emotionat, nu imi gasesc cuvintele. Astazi un ochi rade si altul plange, am castigat impotriva echipei mele de suflet. Am aratat că sunt un jucator profesionist si ca mi-am facut tot timpul treaba doar pe teren.

Nu m-am putut bucura prea mult, dupa anii petrecuti aici si in fata suporterilor care mi-au scandat numele si le multumesc pentru acest lucru. Nu a fost o revansa, am dovedit ca sunt profesionist si atat. A fost o saptamană foarte agitata pentru mine. Imi pare rau pentru fostii mei colegi, dar sunt convins ca vor lua titlul in acest sezon.

Am vrut sa joc impotriva lui Dinamo. Am spus de la inceputul sezonului ca Steaua si Dinamo se vor bate la titlu, iar Dinamo va castiga
", a declarat Claudiu Niculescu la GSP TV.

Comentarii Facebook