Neluţu Varga retrage CFR Cluj din campionat. Aceasta este dovada că feroviarii nu vor participa la meciul din Liga 1


După meciul CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș, terminat cu scorul de 1-2, Dan Petrescu a anunțat că va pleca de la echipă, revoltat de arbitraj. Acum, Neluţu Varga a anunţat că gruparea din Gruia nu se va prezenta la meciul din etapa următoare a Ligii 1.

Looksport.ro a prezentat că Neluţu Varga a schimbat deja biletele de întoarcere de la Roma, iar destinaţia nu mai e Bucureşti, ci Cluj-Napoca.

În etapa a 10-a din Liga 1, CFR Cluj are programată o deplasare la Piteşti, pentru meciul cu FC Argeş. De aceea, revenirea de la Roma s-ar fi făcut la Bucureşti, de unde echipa ar fi avut un drum scurt până în Trivale.

Ne-au sabotat, nu mai facem parte din Liga 1. Am dat ordin să nu mai jucăm! De la Roma mergem direct la Cluj, nu mai mergem la Bucureşti. Ăsta e ordinul meu, să nu mai băgăm echipa", a afirmat Neluţu Varga, la LookSport+.

Dan Petrescu a spus că va demisiona după meciul cu AS Roma, din grupele Europa League.

Nici eu nu mai vreau să stau la echipă, că sigur nu avem nicio șansă. După meciul cu Roma, vine pauza și vreau să plec și eu. M-am săturat! Mă duc, gata! Îmi iau la revedere de la toată lumea.

Vreau să-mi iau și eu o pauză, că nu mai pot. Să vină altcineva să facă față la tot, nu numai la arbitraj, că nu numai asta e problema. Să vină altcineva și să mă lase pe mine să mă mai odihnesc.

Oricum, nu trebuie să dăm noi vina pe arbitri, că am ratat și noi ca proștii. Cu arbitrii eu știu că nu avem nicio șansă anul ăsta, așa că nu mai are rost să mai mergem pe la meciuri.

Nu știu nimic, eu văd, eu văd! Eu vreau ca echipa să se prezinte după pauza competițională, dar cu alt antrenor, să facă performanță, că eu nu mai pot să fac performanță în România.

Trebuie să îmi caut de lucru, sincer. Da, am o clauză. Și dacă am o clauză și nu mai pot să antrenez, ce să fac? Să antrenez cu clauza în mână?", a spus Dan Petrescu la Fotbal Club.

Comentarii Facebook