Neluțu Sabău confirmă: Un fotbalist de la FCSB vine la ”U”. Ce mesaj a avut pentru Chipciu și Nistor


U Cluj a învins-o pe Oțelul Galați, scor 2-0, și a obținut accederea în finala barajului pentru preliminariile Conference League, acolo unde o va întâlni pe Universitatea Craiova.

În ultimele zile, s-a zvonit că Ovidiu Popescu nu-și va mai prelungi contractul cu FCSB, iar fotbalistul urmează să semneze cu Universitatea Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău a confirmat această informație, iar antrenorul ”Șepcilor roșii” a avut un mesaj și pentru veteranii Dan Nistor și Alex Chipciu. Acesta își dorește ca cei doi fotbaliști experimentați să mai rămână la echipă, chiar dacă Chipciu este dorit de FCSB.

„Cred că informațiile despre Ovidiu Popescu sunt adevărate (n.r. a semnat cu U Cluj). Mi-aș dori să rămână Chipciu și Nistor, dar e alegerea lor”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului cu Oțelul Galați.

La flash-interviul susținut după meciul cu Oțelul Galați, Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), antrenorul Universității Cluj, s-a declarat extrem de încântat de faptul că echipa sa a reușit să se califice în ”finala” pentru preliminariile Conference League și că se află în fața unei performanțe importante pentru clubul ardelean.

Comentarii Facebook