Nationala se destrama! Dupa Marica pleaca si Sapunaru


Echipa nationala isi pierde treptat toti jucatorii cu experienta din cauza lipsei de rezultate si a reactiei suporterilor.

Initial au renuntat la prima reprezentativa Chivu si Radoi, au urmat Tamas si Mutu, care au fost exclusi pentru comportamentul nesportiv, dinaintea meciului amical cu San Marino.

Dupa meciul cu Franta, in care Romania a pierdut calificarea la Campionatul European, a venit randul lui Ciprian Marica si Cristian Sapunaru sa anunte sa renunta.

Ultimul s-a suparat dupa ce Gigi Becali a lansat acuzatiile ca s-ar fi dat accidentat inaintea meciului. Medicii de la FC Porto au confirmat accidentarea, iar Sapunaru nu a fost inclus in lot pentru meciul cu Leiria, potrivit gsp.ro.

Becali a tinut sa isi ceara scuze: "Sapunaru poate sa se supere mine, nu pe echipa nationala. Eu am spus ca sunt chestiuni pe care le-am aflat in tribuna, era doar o barfa din tribuna oficiala, nu sunt sigur de ele. Mie imi place Sapunaru, e un fotbalist bun, valoros. Daca vrea sa se retraga dintr-o barfa, inseamna ca e chiar adevarat ce am spus. Daca am gresit, sa ma ierte Sapunaru. Ii sunt ca un tata, sa nu mai faca astfel de gesturi".

Comentarii Facebook