Naționala României revine la Cluj după patru ani. Cât costă biletele la amicalul România-Slovenia


În luna noiembrie, România va susține două meciuri de pregătire. Elevii lui Edi Iordănescu vor întâlni reprezentativele din Slovenia (17 noiembrie, pe stadionul Cluj Arena) și Republica Moldova (29 noiembrie, pe stadionul Zimbru Chișinău).

Prima reprezentativă revine la Cluj după patru ani. Marțea viitoare, naționala României va juca la Cluj împotriva reprezentativei din Slovenia, iar FRF a anunțat care sunt prețurile tichetelor.

Naționala României revine la Cluj-Napoca după o pauză aproape de patru ani. Tricolorii vor disputa în noiembrie un meci amical cu Slovenia, pe Cluj Arena. Prețul unui tichet este de 25 de lei la peluze și 50 de lei la tribune și pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.frf.ro. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor 'Tribuna 2 Family Zone', alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil, în format digital sau printat, și a actului de identitate", a transmis FRF, citată de digisport.ro. 

Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra sunt cele cinci adversare ale României din campania de calificare pentru turneul final din 2024, care va avea loc în Germania.

Foto: frf.ro

Comentarii Facebook