Napoca Rally Academy visează să ajungă iar la European Rally Championship


Echipa Napoca Rally Academy (NRA) privește anul 2021 cu multă speranță și optimism, deși lucrurile nu s-au întors încă la normalitate. Astfel, NRA și-a setat obiectivele pentru acest an: titlul absolut și la echipe, împreună cu cel la 2 roți motrice, dar și titlul la asfalt.

În 2021, se mai alătură doi piloți echipei NRA

În 2021, componenta echipei se va baza pe aceeași piloți ca în 2020, și anume Simone Tempestini cu Sergiu Itu, pe Skoda Fabia R5, Bogdan Marișca cu cei doi copiloți ai săi, Sergiu Itu și Borbély Karoli, pe Ford Fiesta R5, Norbert și Francesca Maior cu Peugeot 208 R2b și Victor cu Mihai Supuran pe Dacia Sandero.

Bogdan marisca.jpg

victor supuran .jpg

Totuși, anul acesta se vor mai alătura doi „prieteni vechi” ai echipei: Ioan Mihuț, cu Subaru la clasa 11, și Ciprian Lupu, singurul pilot român în scaun cu rotile, pe Citroen C2 la clasa 12.

ciprian lupu.jpg

Visul European Rally Championship

Visul NRA continuă și în acest an, echipa sperând să ajungă la European Rally Championship:

Cu siguranță există dorința de a vedea echipajele Tempestini - Itu și Maior - Maior la cât mai multe starturi posibile în lupta pentru poziții fruntașe în clasamentul general ERC pentru Simone și Sergiu, respectiv la podiumul Junior ERC3 pentru Norbert și Francesca. Dacă vom reuși să ne asigurăm bugetul necesar și amândouă echipajele vor avea un program cât mai complet, NRA se gândește să se reîntoarcă ca echipă în ERC, cum a fost în 2011, când a reușit să se impună în clasamentul pe echipe”, arată un comunicat de presă al echipei NRA.

simonetempestini.jpg


NRA privește Winter Rally Covasna cu nostalgie

Cu toate că piloții echipei NRA iubesc raliul pe zăpadă de la Covasna, din pricina timpului și a banilor, aceștia nu vor participa la program, ci vor debuta anul acesta cu raliul Brașovului, în martie.

Totuși, Norbert și Francesca nu vor lipsi de la raliul lor „de acasă”:

„În acest moment încă lucrăm la programul pentru sezonul 2021, iar etapa de la Covasna nu era inițial în programul nostru. Fiind o etapă care ne place foarte mult, desfășurându-se pe probele pe care am copilărit, am decis să fim la start și să ne bucurăm din nou de senzațiile micuțului Peugeot 106. Legat de planurile pentru acest an, sperăm să venim cu vești bune cât de curând”, a spus Norbert Maior.

norbert  maior.jpg

Napoca Rally Academy s-a bucurat de multe titluri în 2020

2020 ne-a adus titlurile deja obișnuite pentru echipa noastră: titlul de campioni ai României pentru Simone Tempestini și Sergiu Itu, titlul la echipe datorită eforturilor întregii echipe și un spectaculos loc 3 la general, împreună cu titlul la 2 roți motrice cu Norbert și Francesca Maior”, mai precizează comunicatul.


Comentarii Facebook