Autoworld Volvo susține golful în Transilvania prin parteneriatul cu Romanian Golf Evolution

MATERIAL PUBLICITAR

Cluj-Napoca găzduiește primul simulator indoor de golf din Transilvania. Compania clujeană Autoworld aniversează anul acesta 30 de ani de activitate, iar din vara lui 2020 este dealerul oficial Volvo în regiune.

Vești bune pentru pasionații golfului: la Cluj-Napoca funcționează primul simulator indoor de golf din Transilvania – un proiect lansat de Romanian Golf Evolution și susținut cu mândrie de către Autoworld Volvo, în urma parteneriatului inițiat la începutul acestui an. Astfel, comunitatea Volvo este invitată să descopere facilitățile simulatorului de pe Calea Turzii nr. 176 – 178, de luni până duminică, pe baza unei programări prealabile.

EVL04992.JPG

Ne bucurăm să anunțăm această colaborare, mai ales că Volvo și golful au valori comune, presupun eleganță și stil; de altfel, mulți dintre deținătorii autoturismelor Volvo sunt pasionați de golf. Invităm cu drag comunitatea Volvo să rămână aproape de noi – aceasta este doar prima dintre surprizele pregătite de Autoworld în acest an aniversar”, a declarat Andrei Pascu, Brand Manager Autoworld Volvo.

EVL05008.JPG

Romanian Golf Evolution funcționează pe un teren Pitch&Putt de 6 Cupe Par 3, cu facilități de Driving Range, pentru instructaj și antrenament. Compania folosește tehnologia necesară pentru a oferi continuitate antrenamentelor de golf chiar și în sezonul rece, prin crearea zonei Indoor, unde sunt amenajate două poziții de tragere cu simulator Trackman. Romanian Golf Evolution a dezvoltat și proiectul „Academia de juniori”, prin care dorește să educe copiii și tinerii în cultura acestui sport nobil. 

EVL05092.JPG

Deși pandemia a redefinit conceptul de „viață socială”, golful a reușit să atragă tot mai mulți simpatizanți de partea sa, atât la nivel global, cât și în România. Acest lucru se datorează faptului că, în golf, distanțarea socială este respectată, iar nevoia relaxării este satisfăcută.

Autoworld este dealerul regional al mărcilor Audi, Volkswagen, Autovehicule Comerciale, Das WeltAuto, Carcloud și Volvo din vara anului 2020, cu showroom și service în lucru. În cei 30 de ani de existență, Autoworld și-a consolidat poziția de lider în piața locală de import pentru mărcile pe care le reprezintă. Compania are sedii pe Calea Turzii nr. 249 (Audi), Calea Florești nr. 152 (Volkswagen) și str. Oradiei nr. 1-7 (Volvo). Mai multe informații: www.autoworld.ro, www.autoworld.volvocarsdealer.ro, www.dasweltauto.ro, www.carcloud.ro

EVL05011.JPG

De la începutul acestui an, proiectul Romanian Golf Evolution este susținut de Autoworld - dealer autorizat Volvo.



Comentarii Facebook