Nadia Comăneci o laudă pe Bianca Andreescu: Este o româncă de-a noastră


Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci a recunoscut că a rămas captivată de noua senzație a tenisului feminin, canadianca de origine română Bianca Andreescu.

Aflată la locuința sa de vacanță din Los Angeles, Nadia Comăneci a recunoscut că a rămas țintuită în fața televizorului câdn a văzut-o pe Andreescu în finala de la Indian Wells.

Nici nu m-am mișcat. A trebuit să văd acel meci. Trebuie să fie ceva în apa din Canada (râde). Este o legătură Canada-România. M-am simțit mândră, pentru că este o româncă de-ale noastre. Am văzut câți fani români avea și cum a vorbit în românește după meci. Ce vă spune asta?

Să revii la rădăcinile tale… nu știți cât de mult apreciază românii asta. Toată lumea zic că este al tenisului. Este rar să vezi oameni atât de tineri care dau dovadă de concentrare și domină un sport. În același timp, este fantastic să vezi cum sportul creează legături între oameni, între popoare diferite„, a spus Nadia pentru publicația The Star, potrivit realitateasportivca.net.

Bianca Andreescu are doar 18 ani și a reușit să câștige primul său titlu major din carieră, turneul de la Indian Wells, în urma căruia a urcat pe locul 23 în clasamentul WTA.

Comentarii Facebook