U Cluj a spulberat Daco-Getica, scor 6-2. Lobonț e salvat de revenirea lui Goga


Jucătorii U Cluj vor să contrazică scandările suporterilor care cer demisia lui Bogdan Lobonț și au arătat o formă bună în meciul cu Daco-Getica, scos 6-2.

Gavra a deschis scorul cu un șut la colțul lung, din pasa aceluiași Goga (31), pentru ca în finalul reprizei tocmai căpitanul nostru de marți să majoreze avantajul Universității Cluj (43).

”Studenții” nu s-au mulțumit cu atât, iar în partea secundă au luat cu asalt poarta gazdelor. Mai întâi, s-a făcut 3-0 după o fază de fotbal-total și o finalizare ca la manual. Balonul a circulat elegant pe traseul Pîrvulescu-Gavra-Florescu, a ajuns la Goga, care, după ce și-a potrivit mingea cu piciorul drept, a ales o execuție cu stângul, în forță, direct sub transversală (49). Trecuse exact o oră de joc când tabela s-a modificat din nou, omul cu golul fiind, de această dată, Pîrvulescu. La acest scor, acțiunile s-au mutat, pentru o vreme, la poarta lui Dinu. Grecu a șters bara (61), iar Stănescu a profitat de o eroare în centrul defensivei “Șepcilor roșii” și a redus din diferență (74). Dar “U” a lovit imediat pentru a cincea oară în meci. Ionuț Ursu a izbit, la rândul său, bara, balonul a ricoșat la Gavra, care a realizat “dubla” și a devenit, astfel, noul golgheter al campionatului, cu 16 reușite (78). Călințaru a făcut 2-5 (88), însă scorul final l-a stabilit Hațiegan, în prelungirile partidei, conform site-ului oficial al echipei clujene.

Cu această victorie, Universitatea a egalat-o la puncte pe Chindia Târgoviște (60), care joacă joi, la Timișoara, contra Ripensiei și s-a apropiat la patru lungimi de liderul Academica Clinceni. Sâmbătă, de la ora 14:00, pe Cluj Arena va veni Farul Constanța.

Foto: fcuniversitateacluj.ro

Comentarii Facebook