Nadia Comăneci a postat pe Facebook o fotografie de SENZAȚIE

 

Nadia Comăneci este prezentă la Jocurile Olimpice de la Londra și a postat o serie de fotografii cu care a adunat mii de like -uri.

 

Fotografiile care o prezintă în timpul unor exerciții au fost urcate pe Facebook de Nadia Comăneci.

 

Fanii au lăsat mesaje emoționante. ”Frumoase vremuri ale anilor '70-'80 cu un succes impresionant,o imagine extraordinara pe care a creat-o Nadia Comaneci Romaniei in acele timpuri. Frumos...”, a scris  Done Iordache.

 

De ce nu este mediatizat și exercițiul la sol care a fost cel mai spectaculos? Aș dori să revăd cel mai frumos sol pe care l-am văzut vreodată. Bravo Nadia! Ești și cred că vei rămâne cea mai reprezentativă româncă în plan mondial. Pentru mine ești cel mai frumos simbol feminin din România”, a scri și Raluca Predescu.

 

Cea mai mare gimnastă din lume si un adevarat model de urmat!!! Nadia draga, aveam citiva anisori cind am descoperit gimnastica si te-am descoperit pe tine !!!Ani intregi am facut cu creta pe astfalt solul si m-am antrenat la birna..; Chiar daca nu am devenit gimnasta ci profesoaara de filosofie, pastrez in gind imaginea perfectiunii pe care o reprezinti si imi ramii si azi un model de perfectiune de urmat...Iar bietelului meu ii arat ce ai fost capabila sa faci, ii dau exemplu la rindul meu. Bravo pentru tot si mult noroc si sanatate in continuare!!!”, a spus și Raluca Predescu .

 

Comentarii Facebook