Muresan, despre CFR Cluj - FC Vaslui: "Avem cele mai bune loturi. Va fi ca o finala a campionatului" VIDEO


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca meciul cu FC Vaslui va fi ca o finala a campionatului, avand in vedere ca cele doua echipe au cele mai bune loturi.

Intrebat daca are emotii dupa egalul scos de FC Vaslui in meciul cu Lazio, Iuliu Muresan a spus ca: "Nu pentru ca un meci nu seamana cu celalalt. Sigur ca ei au dezavantajul ca joaca dupa trei zile. Au deplasare de la Lazio la Iasi - Vaslui, Vaslui - Iasi - Cluj. Nu ne gandim sa profitam de oboseala lor, dar trebuie sa profitam de valoarea echipei noastre si de valoarea individuala pe care o avem. Valoare individuala are si Vasluiul foarte buna si de echipa. Cred ca jucand acasa si cu o concentrare buna o sa reusim sa facem un meci bun si sa obtinem cele trei puncte.

Eu zic ca la momentul de fata cele mai bune locuri si cel mai consistent joc il avem noi si Vasluiul. Se poate spune ca e ca o finala de campionat, dar e prea devreme jucata. O sa mai avem si returul in primavara. E un meci important pentru cele doua echipe si pentru noi, pentru ca vrem sa ne mentinem pe podium si de ce nu chiar sa urcam".

Iuliu Muresan a mai spus ca nu ii teama de arbitraj, dar a mentionat ca Augustus Constantin a "faultat" de cateva ori CFR Cluj.

Iuliu Muresan i-a raspuns si patronului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, care ii acuza pe sefii CFR Cluj de blat. "Nu mai stiu pe nimeni sa faca blaturi in fotbalul romanesc. Cred ca au disparut mai demult. Fotbalul se joaca pe gazon, dar din pacate se mai vorbesc aiureli si asta e pacat", a mai spus Muresan.

 

CFR Cluj si FC Vaslui se intalnesc pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu", luni, 19 septembrie, de la ora 21.30.

Comentarii Facebook