MOVING FLOREȘTI - Eveniment sportiv în Florești, la final de iunie - FOTO


Primăria Florești organizează evenimentul sportiv „MOVING FLOREȘTI” în perioada 26-27 iunie. 

În cadrul acestuia vei putea practica sporturi individuale și de echipă și te vei putea antrena alături de specialiști din cluburile sportive din localitate.

Te invităm să faci sport constant alături de noi! Astfel vei fi parte dintr-o comunitate cu o fundație puternică, sănătoasă și disciplinată.

MOVING FLOREȘTI este un eveniment sportiv unde poți încerca diferite sporturi individuale sau de echipă în funcție de starea ta fizică.

Dacă ești părinte, te invităm la eveniment ca să alegi cel mai potrivit sport pentru copilul tău. Știai că practicarea unui sport este foarte importantă pentru dezvoltarea și creșterea copilului pentru că îl ajută să fie sănătos, la nivel fizic, dar și psihic? În plus, sportul consolidează scheletul, fortifică inima și plămânii, ajută copilul să-și coordoneze mișcările corpului, previne riscul obezității și îl ajută să devină mai sociabil”, anunță Primăria Florești.

Vor fi lecție de echitație, karate, se va juca fotbal basket, tenis și volei. De asemenea, vor fi activități paralimpice.

Moving Florești - Detalii despre eveniment!

Comentarii Facebook