Miercuri 5 Octombrie

Motivul pentru care Gheorghe Tadici le-a înjurat și umilit pe hadbaliste: ”Du-te-n p***a mă-tii!; Dobitoacele dracului” - VIDEO


Antrenorul Gheorghe Tadici a explicat de ce le-a jignit și înjurat pe handbalistele de la HC Zalău ca la ușa cortului, la meciul cu Rapid București.

Gheorghe Tadici a explicat că și-a pierdut sora zilele trecute și e cu nervii la pământ. 

El a fost filmat în timpul unui time-out din meciul cu Rapid cum își înjura jucătoarele și le a adresa jigniri, deși acestea conduceau cu scorul de 10-9. Partida s-a încheiat cu victoria HC Zalău, scor 26-24.

Du-te-n p***a mă-tii!”, „Dobitoacele dracu’” și „Lua-v-ar dracu’ să vă ia”, sunt cuvintele care s-au auzit pe transmisia meciului.

Domnule, te rog să mă crezi că deja mi-am cerut scuze în fața echipei, cu toate că două jucătoare m-au adus în halul ăsta din cauza greșelilor pe care le-au făcut pe teren. Repet: am vorbit cu fetele și mi-am cerut scuze. Dar am repetat de 100 de ori, practic, ceea ce trebuiau să facă pe teren, iar aceste două jucătoare făceau tot ca ele. M-au scos din minți și am cedat. 

De la 10-6 ajunsesem din cauza greșelilor acestor fete la 10-9. Însă, vreau să știți și care a fost motivul principal de am fost atât de încărcat și stresat emoțional, pe lângă faptul că am fost și foarte obosit. Vreau să știți că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile, iar abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Acest lucru l-am făcut joi la Cluj”, a spus Tadici, citat de Prosport.

Vă spun dumneavoastră cum le spun și fetelor mele. În acest sport nu ai nuntă și nu ai înmormântare atunci când joci. Toți trebuie să ne sacrificăm pentru marea performanță. Eu am ales să rămân la echipa mea pentru acele meciuri meciuri. Iar apoi am plecat la Cluj să îmi înmormântez sora. Eu m-am ocupat aproape de tot din toate punctele de vedere.

Apoi am amânat plecarea la Brăila până la orele 19:30. Am ajuns la 6:24 dimineața. Asta a fost ziua noastră de pauză. Transbordare de 11 ore de la Bistrița la Brăila. Azi vom disputa al treilea joc greu în patru zile. Însă eu, cel care consider că am avut rezultate foarte mari în handbalul românesc, mă simt un om vânat. Da, sunt un om vânat. De ce, domnule Dedu? Vreau să știți că domnul președinte Dedu mi-a făcut plângere, ieri, la Comisie în urma acelei înregistrări apărute.

Eu știu ce are domnul Dedu cu mine personal și vreau să vă spun că noi doi avem și un proces. În septembrie avem și termen. Este vorba de acest domn Dedu care a câștigat alegerile la un singur vot diferență față de Narcisa Lecușanu. Oamenii ca mine deranjează foarte tare, dar cu oameni ca noi s-au obținut rezultate. Acești oameni dau în mine așa cum s-a dat în domnul Belu și în doamna Bitang. Și unde a ajuns gimnastica românească? La pământ!

Eu deranjez foarte tare că am puterea să spun lucrurilor pe nume. Sunt aduși și promovați prin handbalul de la noi tot felul de antrenori străini în detrimentul celor români, iar handbalul românesc feminin se duce și el în cap. De cel masculin mai putem să spunem ceva? Este normal ca acea cameră să stea doar pe mine și să mă vâneze în permanență? Este normal ca Oana Manea să atace arbitrajul la interviuri, iar pe ea să nu o cheme nimeni la comisii? Apropo, să știți că am ajutat-o în cariera ei și pe Oana Manea, așa cum mă consideră unii pe mine”, a mai spus acesta.

Comentarii Facebook