Dan Petrescu: M-am întors la CFR Cluj datorită patronului. Noi ne-am înțeles mai demult


Noul antrenor al CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat că a revenit la echipă datorită patronului Neluțu Varga.

Acesta a spus că are ca proiect câștigarea campionatului. ”În Europa, vrem să ajungem cât mai departe în grupele Europa League sau în grupele Champions League, dar înainte vrem să câștigăm campionatul și sunt conștient că va fi foarte greu în acest an. 

Pentru Conference League, acum, vrem să câștigăm cât mai multe meciuri, dar nu am nimic stipulat în contract”, a explicat Petrescu.

Acesta a spus că negocierea noului contract s-a făcut fără mari probleme. ”Eu cu patronul echipei mă înțeleg extraordinar. Și în primul mandat a fost totul foarte bine. M-am întors datorită patronului. Mereu a insistat. Eu nu am avut în toată cariera mea un patron care să fie lângă mine în tot ce fac. 

Au fost alte motivele pentru care am plecat. Nu le pot spune acum. Chiar dacă am semnat azi, noi ne-am înțeles mai demult cu contractul. Contractul a fost clar. Nu au fost multe probleme și clauze. Contractul nu a fost stabilit înainte să plece Șumudică. Am semnat pe trei ani pentru că aici mă simt ca acasă”, a precizat Dan Petrescu, care a vrut să vorbească despre plecarea lui Marius Șumudică.

Tehnicianul a mai spus că joi va avea o conferință de presă, unde va răspunde la unele întrebări, dar că tot nu va vorbi clar despre plecarea unor jucători, așa cum s-a speculat.

Dan Petrescu a mai adăugat că alături de patron se va decide ce președinte va veni la club. El a refuzat să spună un nume, deși există un preferat. ”Este un nume mare în fotbalul românesc, dar nu pot spune cine este”, a precizat Dan Petrescu.

Comentarii Facebook