Moroșanu a anunțat că este bolnav

 

Cunoscutul luptător Cătălin Moroșanu a anunțat că este bolnav și va trebui să renunțe o perioadă la întrecerile sportive. 

 

Dragi romani , va anunt cu parere de rau ca am fost diagnosticat cu inceput de hernie de disc cervicala , sunt mahnit ca nu pot sa va reprezint la Constanta , pentru mine este un esec si un ghinion ca nu pot sa lupt impotriva turcului Murat Aygun ! Tot timpul am reprezentat tara cu fruntea sus si am adus multe victorii patriei mele! Doctorii mi au recomandat recuperare medicala dura, in schimbul operatiei de hernie de disc ! Ma doare inima ca nu va pot face fericiti si sa aduc laurii victoriei voua! Eu am pornit cu un vis si vreau sa il duc pana la capat si va promit ca oriunde voi lupta , voi da totul din mine! Suntem un popor mic dar ambitia noastra de a reusi depaseste orice granita , oriunde am fost noi in lumea am dus steagul sus! Nu uitati ca eu exist datorita voua , puterea mea sunteti voi !!! Va respect si va iubesc!”, a scris Moro pe Facebook.

 

Alin Huiu, managerul mai multor luptători, a postat pe pagina sa de Facebook rezultatul analizelor lui Moroşanu. ”E oficial! Din păcate, Cătălin Moroşanu a fost diagnosticat cu o moderată hernie discală posterioară, iar asta îl va împiedica să lupte în gala de sâmbătă, de la Mamaia. Prezenţa lui în ring în aceste condiţii este foarte riscantă. Dacă nu va începe un tratament de recuperare urgent, atunci va fi obligat să suporte o intervenţie chirurgicală, care poate fi sinonimă cu retragerea din carieră. Există mai multe variante de tratament, iar una dintre ele necesită repaos total, care poate dura de la o săptămână la trei săptămâni, în funcţie de cum va progresa recuperarea. Cât despre meciul pe care îl avea programat pe 23 august în Cecenia, doar el şi echipa sa vor hotărî ce se întâmplă, nu are legãturã cu Superkombat. În cel mai scurt timp posibil vom anunţa numele sportivului care îl va înfrunta pe Murat Aygun”, spune Huiu.

Comentarii Facebook