Mitică Dragomir a spus ce avere are Simona Halep. Despre părinții ei: ”Și-au vândut casa pentru antrenamente, când era ea pe rampa de lansare”


Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a explică că familia Simonei Halep este una de oameni deosebiți, care s-a sacrificat pentru ea. Părinții și-au vândut apartamentul, pentru ca Simona să ajungă prima în lume. 

Dumitru Dragomir a dezvăluit câți bani are Simona Halep, de fapt, făcând legătura și cu faptul că a fost susținută de părinții ei, încă din copilărie, pentru a-și urma visul.

Halep și-a vândut casa, să își ia alta mai frumoasă. Are vreo 35-40 de milioane de euro în conturi.

Familia ei este de respectat, îi cunosc. Ăia și-au vândut casa pentru antrenamente, când era ea pe rampa de lansare. Și-au vândut casa să o susțină financiar.

Tatăl ei este un domn, mama ei o doamnă. Halep e o doamnă, ține minte. Un părinte adevărat, nu există risc în a face bine, nu există nici risc, nici pierderi, nimic, când ajuți copilul.

Ce e mai scump în viața asta? Copilul. Nu sunt părinți ăia care nu au grijă de copii. Băi fraților, vreau nepoții mei să plece de pe altă platformă, pentru asta mă lupt.

Copiii tăi să învețe carte, să fie sănătoși și să le dai o stare materială în care să nu fie slugile altora. Marii academicieni, de ce au învățat carte? Pentru un trai mai bun”, a spus Dumitru Dragomir, într-o intervenție pentru Fanatik.

Comentarii Facebook