Mircea Sandu vrea performanță de la jucătorii naționalei: ”Avem nevoie de golaveraj”



Președintele FRF Mircea Sandu le cere jucătorilor naționalei să trateze cu mare seriozitate partidele împotriva Androrrei și Estoniei pentru că golaverajul at putea fi decisiv pentru a ne asigura participarea la barajul de calificare la CM 2014.

"De duminică încep să vină jucătorii la naţională. Spre deosebire de anii anteriori, când aveam o majoritate a jucătorilor convocaţi veniţi de la echipe din străinătate, acum raportul s-a schimbat. O mare parte a jucătorilor din străinătate nu evoluează la echipele de club, cazul Marica sau Torje. Abia au reuşit să semneze contracte.

Partidele cu Andorra şi Estonia par la prima vedere accesibile, mai ales că avem nevoie de golaveraj. Jucătorii trebuie să aducă maximum de aport, pentru că în situaţia în care ajungem la egalitate cu turcii, va trebui să decidă golaverajul şi din acest punct ne sunt superiori. Avem nevoie de fiecare minut de efort, de concentrare, avem nevoie să marcăm din orice ocazie care se iveşte", a declarat Mircea Sandu pentru Dolce Sport.

România joacă în deplasare cu Andorra, pe 11 octombrie, iar pe 15 octombrie va juca ultima partidă a campaniei, pe teren propriu, cu Estonia.

Comentarii Facebook