Mircea Rednic l-a desființat pe administratorul judiciar clujean Răzvan Zăvăleanu: ”Are procent la Dinamo din tot ce se vinde?”


Mircea Rednic l-a atacat direct pe administratorul judiciar de la Dinamo, clujeanul Răzvan Zăvăleanu, spunând că actualii conducători ai clubului vor să falimenteze echipa.

Rednic a spus la Digi Sport că deține informații, potrivit cărora Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, ar avea procente din vânzarea jucătorilor de la Dinamo.

Văd că domnul Zăvăleanu vorbește de jucătorii aduși de Rednic. Trei din șase au venit în probe. Normal că unii au făcut memoriu, pentru că specialiștii de la club nu au putut să facă un contract. Ei aveau o înțelegere clară cu mine, contract până în iarnă, cu opțiune de prelungire. Am câștigat cu Târgoviște fără Filip, fără Matei, fără Torje.

De ce nu am fost lăsat să duc munca până la capăt? Lucrurile au fost clare. Marele salvator a rămas cu peste două milioane de euro după jucătorii aduși de mine. DDB vine să mă convingă pe mine să preiau echipa cu jucători care nu au fost aduși de mine, care stăteau prost fizic, pentru că am făcut teste.

Era clar că nu puteau să dea randament sută la sută. Le-am spus clar că e nevoie de o schimbare în iarnă. Au dat 12 jucători afară și au adus 14, și s-au folosit tot de jucătorii aia. Ai adus doi portari și ai jucat tot cu Eșanu.

S-a făcut tam-tam cu grecul, care are avea 3000 de euro contract. La Dinamo erau Filip și Andrei Radu fundași stânga, care câștigau împreună 15.000 de euro. Păi aștia sunt jucători să câștige banii aia?

Au făcut tot posibilul din iarnă și până acum să-l țină pe Filip, marele fotbalist. Stă tot cu mâna întinsă la DDB domnul Zăvăleanu. Eu m-am oferit să cumpăr Dinamo alături de domnul Badea și a zis că nu e momentul acum. Când eram eu la echipă. Mă cert cu familia din cauza asta!

Ce să fac, să plătesc restanțele altora? Sau lui Zăvăleanu? Știți că el are 6 la sută plus TVA din tot ce intră și ce se vinde. Faceți calcul cât a luat firma lui.  Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”, a spus Rednic, la Fotbal Club.

Acesta spune că se vrea falimentul și ca echipa să ajungă în Liga a patra.

Au adus 14 jucători și au prins ultimul loc de baraj. Nici nu mai aveau nevoie să-i aducă, că tot acolo terminau. Dacă DDB nu-și dădea acordul, atunci nu puteam să fiu dat afară. Pe Stoican au putut să-l dea afară și să-l aducă pe Dusan Uhrin.

Nu apar cei care decid de la DDB. Nu apare Anghel, nu apare Tararache. S-au dat bani la semnătură pentru jucători. Datoriile sunt mult mai mari față de momentul în care Răzvan Zăvăleanu a venit la echipă. El spune că nu știa că eu fac amical la Buzău, așa a spus. Programul a fost anuțat cu o săptămână înainte. Eu nu am nicio vină că Mureșan venea la club doar joi.

Rednic a plătit motorina. Nici când eram eu nu am avut apă, dar am rezolvat situația. Sâmbătă m-am întânit cu Șerdean. Omul a fost foarte clar. Vreau să recuperez banii pe care i-am dat lui Cortacero, 500.000 de euro.

Datoriile sunt de peste 7 milioane de euro. Ei au spus că cel vinovat pentru jucătorii spanioli cu salarii mari este Cosmin Contra. Eu cred că s-a vrut ca echipa să retrogradeze și în cele din urmă să falimenteze și să ajungă Liga 4”, a spus Rednic, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Comentarii Facebook