Mircea Rednic antrenor la CFR Cluj? Ce spune Arpad Paszkany - VIDEO

 

Arpad Paszkany a vorbit, luni seara, la prezentarea documentarului despre parcursul CFR Cluj în Champions League, despre viitorul antrenor al echipei.

 

Am auzit că Mircea Rednic a fost în Cluj. Am primit 30 de mesaje scrise și sute de telefoane. Puneti-l lângă Boloni, lângă ceilalți antrenori pe care i-ați înșirat și vedeți. 

 

Eu din câte știu, de la Andone, e că familia dânsului este de aici din județ (din Dej) și că a venit în vizită. (...) Dacă vine Ladislau Boloni team manager, atunci sigur vine și Rednic antrenor și vreo doi italieni vin preparatori fizic. Încă e totul prea la cald, după finala Cupei. Oricum, nici nu am făcut un calendar exact pentru această perioadă de vară pentru că am vrut să vedem dacă mergem în Europa”, a spus Arpad Paszkany.

 

Patronul CFR Cluj a spus că Eugen Trică este în continuare antrenorul echipei. ”Am discutat cu el și noi am vrea să și întărim banca tehnică. Să îl ajutăm cu oameni care au experiență și sunt profesioniști. Eu aș dori ca Eugen Trică să rămână principal. Nu am apucat să discutăm cu Eugen Trică. Am spus că trebuie să treacă câteva zile. El a trăit o mare dezamăgire după pierderea Cupei și chiar nu are nicio vină. Vreau să îmi prezint toată recunoștința pentru tot ceea ce a făcut în acest săptămâni. A dat tot ce avea mai bun în el. Poate să învețe și să vadă ceea ce a făcut bine și ceea ce a făcut mai puțin bine cu echipa și să fie și mai eficient”, a mai spus Paszkany.

 

Patronul echipei a afirmat că vor fi transferați 4 jucători, dar nu a putut da nume din motive contractuale. 

 

 

 

Comentarii Facebook