Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului românesc, a împărțit bilete în Piața Unirii pentru meciul amical CFR Cluj-Dinamo Kiev


Se anunță o seară incendiară în Gruia, CFR Cluj și Dinamo Kiev vor juca un meci caritabil care are ca scop principal strângerea de fonduri pentru persoanele afectate din Ucraina. Legendarul antrenor român și jucătorii de la Dinamo Kiev au decis să împartă câteva bilete și în Piața Unirii, pentru a convinge clujenii să meargă la meci. Norocoșii s-au ales cu câte un bilet, dar nu au ezitat nici să facă poze cu tehnicianul atât de iubit în țara noastră.

La evenimentul organizat în Piața Unirii, nu a lipsit nici edilul clujean, iar tehnicianul de la Dinamo Kiev a ținut să-l felicite pe Boc pentru un „oraș occidental”. 

antrenor 4.jpeg

Antrenorul a fost întrebat și despre secretul dinamismului său la cei 76 de ani, răspunsul a fost simplu: „Încerc să dau un exemplu tuturor, important este să fii activ și să nu te lași”. 

Cele două echipe vor juca în această seară, de la ora 21:30. Partida are ca scop principal strângerea de fonduri pentru persoanele afectate din Ucraina, iar meciul din această seară ar putea fi „un start al colaborării cu CFR pe termen lung”, spune Mircea Lucescu. 

antrenor 2.jpeg

Clujenii care au primit bilete de la antrenor nu au ezitat să facă și o poză cu acesta, condiția tehnicianului a fost simplă, să vină la meci. „Va fi o seară plăcută, să veniți!”, a spus antrenorul lui Dinamo Kiev. 

antrenor 3.jpeg

Meciul caritabil CFR Cluj - Dinamo Kiev va fi precedat de un moment artistic. Printre artiste se numără și câștigătoarea Eurovisionului din anul 2004, Ruslana și Katerina Pavlenko, solista a grupului electro-folk Go_A, dar și Vlăduța Lupău.

Comentarii Facebook