Mircea Cristescu, dupa infrangerea cu BC Mures: A fost cel mai slab meci din ultimii 10 ani


Directorul executiv al U Mobitelco Cluj, Mircea Cristescu, a declarat ca infrangerea cu BC Mures, scor 76 - 54, este cea mai rusinoasa din ultimii 10 ani.

"Este cel mai slab meci de cand sunt eu la Cluj, din ultimii zece ani cel putin. Daca am mai pierdut vreodata la diferenta asta pe teren propriu, a fost in fata unor echipe mult mai redutabile. In niciun caz nu avem ce discuta despre arbitraj, primul lucru pe care l-as scoate in evidenta dupa meciul de astazi nu ar fi nici ziua proasta, ci atitudinea noastra, reactia jucatorilor nostri. Am jucat impotriva unei echipe bine puse in teren, pe care doresc sa o felicit. Din punct de vedere financiar, sigur ca o sa ii usture buzunarul pe jucatori, insa asta e doar o reactie. Fiecare jucator va trebui sa se uite in interiorul sau si sa vada daca el e cel care a fost astazi in teren. Le-am spus in vestiar ca inteleg ca am avut o zi mai proasta in atac, pot intelege o infrangere, insa la oamenii mari, la echipele mari nu conteaza ce faci intr-o zi buna, ci ce faci intr-una proasta ca sa castigi. Astazi, cu toate eforturile jucatorilor, nu am reusit sa facem mai nimic.

Mare noroc pe Mures, pentru ca orice echipa ar fi fost astazi in teren am fi pierdut. Este bine sa uitam ca suntem campioni, sa scapam de atitudinea asta pentru ca, desi in mare parte suntem aceeasi de anul trecut, nu mai avem flacara aceea in interior si, daca nu reusim sa o activam, poate urma o perioada foarte neagra pentru noi. Poate ca e mai bine ca s-a intamplat acum, este un moment extraordinar de bun sa ne ridicam nivelul, atat ca jucatori, cat si ca oameni", a declarat Cristescu.

Meciul de sambata seara, 28 ianuarie, dintre U Mobitelco BT Cluj si BC Mures s-a terminat cu scorul 54 - 76 (15-23, 9-18, 16-10, 14-25).

Comentarii Facebook