Mircea Cristescu: Am restructurat echipa. Care este bugetul echipei

 

Președintele executiv al U Mobitelco BT Cluj, Mircea Cristescu, a declarat că echipa a fost restructurată/

 

Am inceput campania de reorganizare si de restructurare a clubului, pe care am gandit-o impreuna cu domnul Nica si domnul Bavcevic, care include dezvoltarea mult mai buna a juniorilor si tineretului, dar nepierzand nimic din stralucirea echipei de seniori. Ne propunem in continuare sa fim in fruntea baschetului romanesc, acum pe ce pozitie vom fi la final, numai Dumnezeu stie. Primul lucru pe care l-am facut este ca l-am adus pe domnul Bavcevic, care este un antrenor rutinat si versat, atat la nivel de juniori cat si la seniori, si apoi am inceput usor, usor constructia echipei. In mare parte, echipa nu este finalizata la ora actuala, dar cred ca in scurt timp, acum domnul Bavcevic fiind aici, in maxim o saptamana sa inchidem echipa. 

 

Este posibil sa avem intre 4 si 6 jucatori straini. Ca si buget, avem un club foarte mare cu 16 echipe de juniori si 9 la baby si mini baschet, suntem un club cu foarte multi angajati. 

 

Ne propunem un target foarte indraznet pentru aceste vremuri de 600 000 de euro pentru tot clubul, juniori si seniori. Incercam sa ramanem pe pozitii si sa ducem mai departe traditia baschetului in Cluj”, a spus Cristescu.

 

U Mobitelco BT Cluj a început pregătirea

Comentarii Facebook