Minteuan: "Mai avem sanse la titlu!" Cum comentati? - VIDEO


Tehnicianul CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat marti seara, pe Aeroportul International Cluj Napoca, la revenirea in tara cu echipa, ca CFR Cluj mai are sanse la titlu.

"Mai avem sanse la titlu, la fel ca si celelalte echipe care sunt in primul esalon al clasamentului", a declarat antrenorul clujean.

"Am avut un stagiu de pregatire foarte bun. Sunt foarte multumit de cum s-au pregatit baietii. Am pus accent mai mult pe partea fizica. Din acest punct de vedere sunt foarte multumit de ei.

Au fost mici probleme la meciurile pe care le-am avut, la ultimul meci (n. red. cu Metalurg Donetk)
, dar probabil si cu gandul venirii acasa, concentrarea nu a fost cea la care ma asteptam. Din pacate am luat golurile pe care le-am luat cu multa lejeritate si am pierdut acel meci. Nu este un semnal foarte mare de alarma a fost totusi un meci de pregatire. Speram ca in acest al doilea stagiu sa corectam ce am gresit
", a declarat Minteuan.

tehnicianul a declarat ca si-ar mai dori un jucator si ca a vorbit cu sefii de la CFR Cluj despre acest lucru. "Inca nu am decis si nici nu se stie daca va veni. Ramane de vazut", a spus tehnicianul.

Despre Traore, Minteuan a spus ca acum nu se vorbeste despre plecarea lui, dar "daca se va primi o suma mare sigur se poate sa plece".

CFR Cluj va pleca in urmatorul stagiu de pregatire vineri, 28 ianuarie.

Comentarii Facebook