Iuliu Muresan: Am gasit un inlocuitor pentru Traore, un ivorian care nu are inca 18 ani - VIDEO


Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj, a declarat la intoarcerea echipei din cantonamentul din Antalya ca Traore ar putea sa plece, dar ca i-a gasit inlocuitor. Este vorba despre Flavien Tamou, care s-a pregatit bine in Turcia.

"E un tanar care se antreneaza cu juniorii. Nu are inca 18 ani si nu-l putem legitima. E exact ca si Traore si trebuie sa asteptam sa implineasca 18 ani pentru a-l putea legitima, sa joace", a precizat Iuliu Murean despre Flavien Tamou, un tanar de 17 ani, adus de pe un maidan din Coasta de Fildes.

Despre transferul lui Traore, Iuliu Muresan a afirmat ca se mai poarta discutii. "Sunt sanse sa plece pana in 31 ianuarie, daca nu ramane la noi", a spus Muresan.

In privinta cantonamentului din Antalya, presedintele CFR Cluj a afirmat ca "mai avem de reglat unele probleme la joc si in aparare, care se vor regla in urmatorul cantonament. In gebneral pot sa spun ca sunt multumit".

Iuliu Muresan a declarat ca pana la finele lunii ianuarie, cand se inchide perioada de transferuri, este posibil sa mai vina cativa jucatori.

 

Citeste AICI ce a declarat si antrenorul Alin Minteuan!

Comentarii Facebook