Minteuan emotionat in Ghencea: "Am avut emotii mari! Toti să fie multumiti cu un punct!"


Antrenorul echipei CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat la finalul meciului ca e multumit de partida si de punctul obtinut. Tehnicianul a recunoscut ca a avut emotii mari.

"A fost un meci frumos, un meci nebun. Ambele echipe puteau sa castige, pana la urma toata lumea trebuie sa fie multumita cu un punct. Din pacate, dupa ce am dat golul nu am mai reusit sa fim concentati, lucizi, si am permis Stelei sa ne egaleze si sa ne conduca. Am avut emotii la debut, dar au trecut. Nu ma asteptam sa fiu antrenor la meciul cu Steaua, dar eu sunt pregatit pentru orice situatie. Atmosfera din Ghencea e mereu buna, este o atmosfera propice fotbalului, cum ar trebui sa fie pe toate stadioanele", a declarat Alin Minteuan.

Tehnicianul a declarat ca jucatorii s-au daruit mai mult. "A fost o alta atitudine a jucatorilor fata de meciul cu Basel, s-a vazut o schimbare, am reusit sa si marcam, din pacate am primit si doua goluri. Pentru moral este un rezultat care ne da sperante ca putem face lucruri bune in viitor in continuare", a mai spus Minteuan.

Meciul Steaua - CFR Cluj s-a terminata la egalitate, 2-2.

Comentarii Facebook