Luni 30 Ianuarie

Mihai Teja despre meciul cu CFR: ”Un derby „U” – CFR poate depăşi Steaua – Dinamo”Tehnicianul echipei ”U” Cluj, Mihai Teja, a vorbit despre meciul cu CFR Cluj, disputat luni seară în Gruia, pe care l-a comparat cu derby-ul Steaua Dinamo, sau chiar cu Standard Liege – Anderlecht Bruxelles.

Vine derby-ul Clujului, unul care implică multă patimă, orgolii şi emoţii. Am învăţat ce înseamnă acest derby pentru fanii noştri, pentru oraş, având în vedere că undeva la 80 la sută dintre clujeni ţin cu „U”. N-am trăit până acum un astfel de meci, dar încep să înţeleg. Un derby „U” – CFR poate depăşi Steaua – Dinamo la care am fost părtaş sau se poate compara cu Standard Liege – Anderlecht Bruxelles. Emoţii există, cresc pe măsură ce trec zilele. Le-am spus jucătorilor că e şansa lor să intre în istorie. Şi dacă te laşi a doua zi de fotbal, după o victorie cu CFR, poţi spune că ai realizat ceva în carieră”, a spus Mihai Teja pentru site-ul echipei.

De asemenea, Dan Bucșa susține că o victorie împotriva CFR-ului este crucială pentru echipă.

Am pierdut cu Dinamo, din păcate, nemeritat, iar acum suntem obligaţi să venim cu puncte din Gruia. Fanii sunt incredibili, au fost în număr foarte mare la ultimul derby din Gruia şi îi aşteptăm şi acum. Sper să avem ocazia să ne bucurăm la final”, a spus Dan Bucşa.

Comentarii Facebook