Mihai Stoica nu înțelege ultima mutare a rivalilor de la CFR Cluj: „Am o problemă cu asta”


Mihai Stoica nu înțelege de ce rivalii de la CFR Cluj l-au transferat pe Marko Dugandzic, pentru care au plătit suma de 500.000 de euro.

Oficialul celor de la FCSB crede că ardelenii au în componența lotului atacanți care sunt în formă și pot ajuta echipa lui Petrescu. În această iarnă, CFR l-a transferat și pe Sergiu Buș, fost campion cu gruparea din Gruia.

Am o problemă cu atacanții care fac un singur sezon bun. Dugandzic a apărut de nicăieri, l-a făcut Croitoru să dea câteva goluri la FC Botoșani, apoi a plecat și a dispărut iar. Nu-l recomandă nimic pe Dugandzic să ajungă la o echipă de talia CFR-ului. 

Dar altceva mă șochează. Debeljuh e în mare formă, Omrani e încă acolo, Sergiu Buș și-a văzut visul cu ochii și s-a întors acasă, de ce să-l mai aduci pe Dugandzic? Mai ales că ei se plâng că au mulți jucători în afara listei. E inflație acolo”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Osijek (55 de meciru / 9 goluri), Matera (26/6), Ternana (25/2), Sochi (24/5) și FC Botoșani (20/11) sunt echipele pentru care a evoluat Dugandzic. Nu a mai înscris din 2 august 2021, de la duelul dintre Ahkmat Grozny și Sochi, încheiat cu victoria echipei sale, scor 2-1.

CFR Cluj este pe primul loc în Liga 1, la zece puncte distanță de rivala FCSB, după 21 de etape. Cele două se vor întâlni în primul meci oficial din 2022, la București.

Comentarii Facebook