Vineri 3 Aprilie

Mihai Stoica: Marius Avram, odrasla sefului arbitrilor a decis meciul de azi. CFR Cluj nu a castigat cinstit campionatul


Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica s-a lansat intr-un sir de acuzatii la adresa arbitrajului si a conducatorilor CFR Cluj, care au obtinut duminica seara Supercupa Romaniei.

"Ce-a facut Marius Avram in acest meci este inadmisibil. Culio l-a calcat pe Neaga si nu a primit nici macar cartonas galben, desi trebuia eliminat! Muresan trebuia si el sa primeasca al doilea avertisment si sa paraseasca terenul! Din cauza acestor arbitri, fotbalul romanesc o va lua pe o panta descendenta", a declarat MM.

Oficialul echipei din Ialomita a mai spus ca in Champions League CFR Cluj nu va avea un arbitrajul de partea sa. |

"Sunt curios ce face CFR in Champions League. Odrasla sefului arbitrilor a decis meciul de azi! Am sa vin cu toate fazele, nu sunt tampit sa acuz fara probe! Cum e posibil sa inventezi faulturi pentru ca stii ca Muresan sau Deac executa bine loviturile libere? Ce cautam in fotbalul asta?

Am castigat pe merit un campionat, CFR a castigat cum a castigat. Sa explice unii de la Alba Iulia, bulgarul de la Craiova, cei de la International cum au luat ei titlul. Mi-a ajuns ce am vazut azi, m-am saturat de acest fotbal! Mi-as sapa o groapa si m-as ascunde in ea decat sa castig asa cum a facut-o Clujul!

Niciodata nu amiamprumutat jucatori pe la alte echipe ca sa ne usureze misiunea, nu am apelat la astfel de tertipuri
", a afirmat Mihai Stoica, la sport.ro.

Comentarii Facebook