Mandorlini: "Am jucat ca o echipa mare in aceasta seara"


Andrea Mandolini, antrenorul CFR Cluj, a declarat la finalul meciului cu Unirea Urziceni ca elevii sai au castigat Supercupa Romaniei pentru ca au fost mai puternici mental.

"Am jucat ca o echipa mare in aceasta seara, o echipa care a facut foarte multe lucruri bune. Sunt foarte multumit de prima ora de joc, echipa a jucat aproape perfect. Poate la autogolul lui Kivuvu a fost si vina noastra, dar ceea ce conteaza e victoria. Asta e cel mai important pentru club si pentru suporteri. Am castigat a treia oara la penaltiuri, nu se mai poate vorbi de noroc. Am avut un sentiment de incredere chiar si dupa prima ratare la penaltiuri. Am simtit ca nu s-a terminat acolo", a declarat Mandorlini, la final.

Italianul a mai spus ca totul tine de calitataea jucatorilor. "Nu-mi amintesc sa fi intalnit o echipa care sa rateze toate penaltiurile. Cand eram jucator tanar, la finala Cupei Italiei, echipa mea a ratat trei penaltiuri. Trebuie sa facem ca momentele bune sa fie mai multe. Ii felicit pe arbitri, s-au ridicat la nivelul finalei", a mai afirmat Mandorlini.

Comentarii Facebook