Neluțu Sabău pregătește deplasările cu CSA Steaua și FCSB: „Chipciu și Nistor când nu joacă, se simte”


Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău joacă joi cu CSA Steaua (Cupă), în Ghencea, apoi lunea viitoare cu FCSB (Liga 1), pe Arena Națională. Neluțu Sabău vrea mai mult de la „studenți”, mai ales că suporterii se gândesc la play-off.

Sabău se bazează pe revenirile celor mai importanți oameni de acum ai formației, Alex Chipciu și Dan Nistor, ultimul marcând golul egalizator în partida cu CSU Craiova (1-1).

„Chipciu și Nistor când nu joacă, se simte. Încă nu sunt refăcuți sută la sută, riscul accidentării e mare, eu aș fi vrut ca ei să joace doar câte 30 de minute cu Craiova. Amândoi vor juca 45-60 de minute în meciul de Cupă, joi, pentru a-i avea apoi la meciul cu FCSB în campionat", a explicat Neluțu Sabău, pentru GSP.

Sabău a vorbit pentru sursa citată și despre noua achiziție a Universității, argentinianul Lucas Masoero: „Are o atitudine impresionantă, are un fel extraordinar de a se dărui, m-a impresionat cum se implică, cum trage echipa după el. Clubul a adus mai mulți jucători de calitate, când vor fi toți la același nivel de pregătire, va fi bine”.

Comentarii Facebook