Miercuri 24 Aprilie

Mihai Morar nu va mai comenta cursele de Formula 1. Antena 1 l-a scos de pe post!


Mihai Morar, fostul prezentator al emisiunii "Răi da' buni" de la Antena Stars, nu va mai prezenta nici cursele de Formula 1, după ce a fost criticat dur pe reţelele de socializare pentru prestaţia sa de la Marele Premiu al Bahreinului, de sâmbătă, 2 martie.

Mihai Morar prezintă în continuare podcastul ”Fain și simplu”. Prin intermediul acestuia, Mihai Morar a reușit să obțină contracte importante cu Editura Bookzone și să organizeze conferințe la Ateneul Român, la care au fost invitați oameni de marcă din România, precum Dumitru Constantin Dulcan, Vlad Ciurea şi Cristian Andrei.

El a vrut să revină și pe ”sticlă”, în calitate de gazdă pentru cursele de Formula 1 de la Antena 1, dar fanii nu i-au apreciat prestația. Colegul său de comentarii, Cătălin Cedric Ghigea, a spus că decizia este cea potrivită.

Mihai Morar își da silința. Dpmdv, in manșele de antrenamente 1 si 3 a fost foarte ok. In restul, are nevoie de timp pentru a se acomoda. Știți întrebarea aia: Când este ultima data când ai făcut ceva nou? Pentru unii a fost AZI! Săptămâna viitoare sunt fără Mihai. Pana atunci va exista grup de whatsapp si vom comunica live”, a transmis Cătălin Cedric Ghigea, comentatorul ”titular” al curselor de Formula 1.

Comentarii Facebook