Luni 26 Octombrie

Messi a câștigat din nou Balonul de Aur. E pentru a cincea oară în carieră


Fotbalistul argentinian Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a cincea oară în carieră, premiul fiind decernat luni seară, în cadrul galei organizată de FIFA la Zurich.

Messi a obţinut 41.33 la sută din voturi, urmat de Cristiano Ronaldo, cu 27.76 şi Neymar cu 7.86 la sută, a anunţat forul internaţional, potrivit Mediafax.

De asemenea, la antrenori, câştigătorul Luis Enrique a primit 31.08 la sută din voturi, Josep Guardiola 22.97 la sută, iar Jorge Sampaoli 9.47.

Lionel Messi a declarat, luni seară, după câștigarea trofeului, că acest premiu reprezintă ai mult decât visa atuncă când era copil.

"Este un moment foarte special pentru mine să câştig din nou Balonul de Aur, după ce am fost doi ani aici şi l-am urmărit pe Cristiano cum ridica trofeul. Este incredibil că am câştigat a cincea oară. Este mai mult decât visam când eram copil. Mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi mulţumesc coechipierilor mei. Şi mulţumesc fotbalului pentru ce mi-a oferit, atât bun cât şi mai puţin bun. Pentru că m-a ajutat să cresc şi să învăţ", a declarat Messi.

Messi a mai câştigat Balonul de Aur în 2009, 2010, 2011 şi 2012.

.

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook