Duminica 28 Aprilie

Mesajul șocant al lui Ovidiu Sabău după derby-ul Clujului: „N-ar fi rău dacă s-ar gândi la altă variantă de antrenor”/Conducerea U a reacționat


Universitatea Cluj a pierdut pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 0-4, în etapa cu numărul 21 din SuperLiga României. După partida din seara de joi Neluțu Sabău a declarat că este dezamăgit de unii jucători și că fără o schimbare de atitudine și eventual, noi transferuri, nu mai poate continua.

„O să discut cu conducerea, dar n-ar fi rău dacă s-ar gândi la altă variantă de antrenor. CFR a fost echipa mai bună, cu jucători de calitate, mai puternici. Am fost dominați la toate capitolele. N-ai ce să analizezi.

E presiune mare pe unii jucători, sunt fricoși, au nevoie de atitudine, să se maturizeze. Au calitate, dar eu sunt responsabil de această situație, de cum ne-am prezentat, la fel și pentru meciul cu Oțelul. Ar fi cazul să se ia în calcul acest lucru, conducerea să se gândească la altă variantă de antrenor. Nu demisionez, dar sunt niște lucruri care nu merg cum trebuie. Și dacă pierdeam, dar arătam altfel…”, a declarat Ovidiu Sabău, imediat după meci.

La scurt timp, a venit și răspunsul. Pe pagina oficială a clubului, reprezentanții „Șepcilor Roșii” au transmis că Ioan Ovidiu Sabău va beneficia în continuare de susținerea conducerii clubului.

„Capul sus!

„Succesul nu este final, eșecul nu este fatal: curajul de a continua este ceea ce contează’ – Winston Churchill

Ioan Ovidiu Sabău beneficiază de susținerea clubului, a conducerii și a suporterilor.

Am pornit în 2016 împreună la un drum. Am atins toate bornele pe care ni le-am propus. Următorul pas necesită și mai mult efort, și mai multă muncă, și mai multă răbdare. Îl vom face împreună!

Am știut cu toții, de la bun început, că nu va fi ușor. Drumul spre vârf nu e niciodată ușor, dar împreună vom continua să urcăm. Pas cu pas, meci de meci, an de an.

Am pierdut cu 0-4 bătălia din teren, dar am câștigat cu 10-0 meciul din tribună și am arătat, încă o dată, că Clujul înseamnă doar ’U’. Capul sus, Neluțu! Capul sus, băieți! Capul sus, uiști”, a fost mesajul postat pe pagina oficială a clubului U Cluj.

Comentarii Facebook