Joi 15 Aprilie

Mesajul Simonei Halep, după ce a fost eliminată de la WImbledon: Vreau să fiu un om normalSimona Halepăa fost eliminată, sâmbătă, din turneul de la Wimbledon, fiind învinsă de tailandeza Su-Wei Hsieh.

Numărul 1 mondial a pierdut partida în trei seturi, cu scorul 6-3, 4-6, 5-7.

Câștigătoarea de la Roland Garros acuză oboseala fizică și mentală dipă meci, acumulată încă de la începutul sezonului. Aceasta a spus că se va bucura pe deplin o vacanță.

Sunt obosită mental, pentru că am avut un an extrem de încărcat. Am câştigat un turneu de Grand Slam şi am jucat o altă finală, la Australian Open. Chiar dacă au trecut mai bine de 5 luni de atunci, toată presiunea e încă în corpul meu. Vreau să fac orice altceva decât tenis. Vreau să mă relaxez, pentru că am dat totul pentru tenis în ultima perioadă. Vreau să fiu un om normal, o fată normală pentru două săptămâni.

Două-trei săptămâni de odihnă, apoi reintru în programul normal. Urmează US Open, dar mai întâi vor fi turneele din US Open Series. Nu am luat-o mai uşor pentru că acum am un turneu de Grand Slam în palmares. Doar că sunt obosită mental. Acum, atât am putut să dau. Următorul turneu va fi în Canada, mă voi pregăti pentru el”, a declarat numărul 1 mondial, conform DigiSport.

Comentarii Facebook